Blog

New Color Project

——————————————————————–

8 mei 2024

Intussen zijn wij gestart met ons volgend project. Volgend jaar willen wij hiermee optreden in de kleinere theaters. Het is een ambitieus project. Een naam willen wij hier nog niet noemen, maar het is een wereld beroemde zanger. Wij zijn er enthousiast mee bezig.

——————————————————————–

19 maart 2024

Na ons optreden in Dedemsvaart, 18 februari jl., hebben wij ons 4e muzikale theater optreden gehad. Op 18 maart waren we ’s ochtends al vroeg in Groningen om alles uit te laden en op te bouwen.
Er komt best wel wat voor kijken om de juiste podium verlichting in te stellen en het geluid perfect te krijgen. Maar om 14:30 uur stonden we klaar om de rest van de middag te vullen met de fantastische songs van Tom Waits.
Eva wist de nummers mooi met elkaar te verbinden door uitleg te geven over de nummers. Na afloop kregen we een enthousiast applaus en lovende woorden van de luisteraars. Het sfeervolle oudere theater “Der Aa-theater” in het mooie centrum van Groningen was een inspirerende omgeving.

——————————————————————–

15 maart 2024

Nog twee dagen en dan spelen wij in het “Der Aa-theater” in Groningen. Wij zijn er klaar voor en hebben er zin in !

———————————————————————

18 februari 2024

Onze matinee voorstelling was een groot succes. Het mooie, sfeervolle theater “De Gasfabriek” in Dedemsvaart was goed gevuld met enthousiaste toehoorders. Vanuit Friesland en Noord Holland kwam men naar ons luisteren. Onze zangeres Eva wist het publiek te boeien met haar zang en verbindende teksten. We hebben veel complimenten gekregen! Nu op naar het volgende theater. Op naar Groningen naar het Der Aa-theater

———————————————————————

12 november 2023

Onze matinee voorstelling in Podium Zuidhaege in Assen was een groot succes. Een première voorstelling in een vrijwel uitgekochte theaterzaal. Het publiek genoot van de muziek van onze band New Color Project. Zangeres Eva wist iedereen te boeien en mee te nemen in de muziek en teksten van Tom Waits. Het enthousiaste publiek inspireerde ons ook. De volgende theater voorstelling is alweer gepland. Maar daar over later meer.

———————————————————————-

27 oktober 2023

Over 2 weken is het dan eindelijk zover. Vol trots kondigen wij aan de Première van het Tom Waits Project door onze fantastische band New Color Project!

Mis het niet !

De geplande datum is 12 NOVEMBER a.s. Het is een matinee voorstelling en deze begint om 14:30 uur in PODIUM ZUIDHAEGE te ASSEN.

New Color Project

———————————————————————–

19 juli 2023

Met Podium Zuidhaege in ASSEN hebben wij een afspraak gemaakt om op 12 NOVEMBER onze PREMIERE in het theater gedeelte DE SCHALM te houden. Het is een MATINEE-voorstelling die om 14:30 uur begint. Meer informatie staat op www.podium-zuidhaege.nl

———————————————————————–

11 juli 2023

Op deze dag hebben wij een tweede try-out kunnen plannen. Dit wordt een MATINEE-voorstelling in DEDEMSVAART op 22 OKTOBER a.s. en deze begint om 14:30 uur in de GASHOUDER in DEDEMSVAART. Wil je meer weten bekijk dan: www.gashouder-dedemsvaart.nl

De try-out in NIJEND24 was een groot succes. Wij ontvingen veel positieve reacties waar we dankbaar voor zijn. Intussen zijn we in gesprek met enkele andere kleine theaters in het noorden van Nederland. We hopen hier binnenkort meer over te kunnen vertellen.

————————————————————————

13 april 2023

Sinds vandaag zijn wij een stichting met de naam Stichting New Color Project. Wij zij hier trots op en hopen muzikanten mooie theater podia aan te kunnen bieden en onze doelstellingen te verwezenlijken.

————————————————————————-

26 februari 2023

Gisteravond hebben we onze eerste try-out gespeeld voor een bomvolle theaterzaal die helemaal uitverkocht was! Het publiek was zeer positief over ons optreden met songs van Tom Waits. Een frequent applaus was te horen en een toegift was vanzelfsprekend. Onze Eva verbond de nummers door een korte tekstuitleg, dit gaf ons weer de gelegenheid om een instrumenten wisseling te doen. Ook de instrumentalisten vertelden iets over de door hen gekozen song. Na afloop van de voorstelling hebben we een “meet and greet” gehad en hebben hier een positief en dankbaar gevoel aan overgehouden. Dit smaakt naar meer. Dank aan het fantastische Nijend24 theater.

————————————————————————

14 januari 2023

Zojuist het bericht gekregen dat onze voorstelling op 25 februari as. volledig is uitverkocht !! Hier zijn wij ontzettend blij mee. Je kunt je eventueel op een wachtlijst plaatsen, misschien spelen we daar nog een keer.

————————————————————————

11 januari 2023

Zojuist hebben wij een sneak preview op You-Tube geplaatst van ons project met de prachtige songs van Tom Waits!

Kijk ook onder de tab New Color Project en zie en hoor meer !!

————————————————————————-

20 november 2022.

Op dit moment zijn we ontzettend druk bezig om goede muziek opnames te maken. We gaan deze, wanneer ze helemaal klaar zijn op deze website zetten, maar ook op Facebook en andere Social media. Nog even geduld dus.

Ook zijn we druk met het maken deze website. Het begint al wat te worden toch?